Biografie

In adolescenţă îşi face o formatie de Rock’n’Roll numită „Mike & THE REBELS” cântand mai ales pentru fetele din liceu melodiile anilor 50. In timpul studenţiei petrecută în Timisoara a cântat în caminele studenţeşti fiind cunoscut de studenţi ca Elvis. După perioada studenţiei cochetează cu televiziunea, el fiind realizator tv de la o televiziune din Targu-Jiu. Este realizatorul câtorva filme de scurtmetraj premiate în ţară şi apreciate în strainatate.

Dragostea lui Bacio pentru muzică a început încă de la o vârstă fragedă. La 14 ani îşi face prima formaţie şi împreună cu un grup de prieteni înregistrează un album cu hituri din anii ’50, fiind impresionat de vocea, atitudinea şi şarmul lui Elvis Presley. La vârsta de 16 ani, Bacio îşi cumpără prima chitară şi începe să cânte piese din repertoriul regelui universal al rock-ului , iar mai apoi compune primele sale piese cum ar fi „Long way to you”, „I’m a dreamer” sau „Tonight”, cea din urmă piesă fiind inclusă şi pe albumul închinat lui Elvis – „Love Him Tender”. După succesul primului concert susţinut, nu au întârziat să apară ofertele producătorilor din industria muzicală românească.

Lansarea oficială a lui Bacio începe odată cu lansarea albumului „Bacio” care conţine piese compuse de el. Piesa care deschide albumul „Iluzia ta” a ajuns şi pe un album de hituri scos de MTV, aceaşi melodie beneficiind şi de un videoclip difuzat de MTV România în anul 2004.

„După ce a participat la „Românii au talent”, unde s-a descurcat de minune, artistul, originar din Târgu-Jiu pare să primească oferte de bandă rulantă de la diferiţi organizatori de evenimente, atât din ţară, cât şi din străinătate.”
 
„Concurentul de origine din Targu Jiu a impresionat-o pe Andra pana la lacrimi, iar in culise Smiley si Pavel Bartos erau in transa, fascinati de vocea lui.”

„De mentionat este ca Mihai Vulpe are si melodii compuse de el, cantand si alte genuri de muzica cum ar fi country sau melodii grecesti. Asadar lumea nu vrea sa il stie ca un imitator si crede ca intr-o zi si piesele compuse de el vor incanta si publicul roman. Visul lui este sa joace intr-un film dar in primul rand isi doreste ca muzica lui sa ajunga in sufletul cat mai multor romani, publicul fiind acela care-i da energia, inspiratia si puterea de a merge mai departe pe acest drum al muzicii.”

Emisiunea preferata – Apropo Tv
Filmul preferat – Rebel fara cauza cu James Dean
Cantaretul preferat – Elvis Presley